Wysłany: 2010-02-22, 21:30
Aparat fot.: Sony A350, DSC H-1
Ja zawsze się pytam czy można zrobić zdjęcia w salonie. Zawsze odpowiedź jest pozytywna. Jedyny wyjątek gdzie mi w środku nie pozwolili robić zdjęć to był Invest Trade Sobieskiego 102A...
_________________ Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Porsche Centrum Katowice Samochody Nowe Porsche 911 Porsche Cayman/Boxter Porsche Cayenne - W tym wypadku Turbo Porsche Panamera Ogólne shoty na salon - Z poziomu na którym stoi coś bardzo ciekawego - Ale mnie zdjęcie nie wyszło bo był za szybą , może David wklei Serwis - A w nim kilka Panamer, Cayenne i Jedna 911 której się nie udało złapać Poziom najniższy - Samochody Używane Dwie Carrerki , w tle parę Turbin i nowa Panamera GT2 997 Czerwone 997 Turbo
A tak się prezentuje sam budynek salonu + Dwie Panamery na zewnątrz
Jak widać obsługa w Katowickim salonie to nie smoki, ogniem nie zieją i to normalni ludzie
Pozdro
Fajne takie to Centrum. Ładnie zrobione widzę, i poziomowo fajnie rozegrane. Fajno żeście przełamali tą sianą tu od jakiegoś czasu błędną teorię na temat obsługi w tym salonie.
6.03.2010
Porsche Centrum Poznań nawet mnie zaskoczyło. Naliczyłem 4 Jamniki Turbo ( dwa ze zdjęc + białe demo i niebieskia wystawka z pccb )
Na zewnątrz zaś przyjemna pomarańcza ( brzmienie tego silnika to rozkosz dla uszu )
_________________ "There is a moment you know you want one, there is the moment you first own one"
Żegnamy zimę akcentem Carrara White x 4.
996TT, 997 GT3, 997 GT3 mk II, 997 C2S aero-kit. Porsche Centrum Berlin ( 9.2009 )
Wsio zaopatrzone w "klik klik getriebe".
_________________ "There is a moment you know you want one, there is the moment you first own one"
Żółty Cayman fajniutki
(na przyszłość: wysil się i zmniejsz rozmiar zdjęć, bo 5 lat się otwierają )
Wysłany: 2010-03-27, 23:46
Aparat fot.: canon
Dziś Porsche Katowice
Kiedy wszedłem do salonu grzecznie podszedłem do informacji spytałem się miłej pani że jestem z exoticcars i czy można kilka fotek popstrykać zgodziła się bez najmniejszego problemu, po kilku minutach i kilkunastu fotkach już mniej miły pan nawet nie podchodząc powiedział "zdjęć nie robimy" więc odpowiedziałem że pani z informacji pozwoliła spytał się jej czy to prawda i to tyle, po jakichś 3-5 minutach to miła pani przyniosła mi i koledze torbe z gratisami m.i. długopisy, ołówki, prospekty, 2 metalowe modele porsche panamery a potem jeszcze zapytała czy chcemy popstrykać na dole używane auta.
Do samochodów nie wsiadałem nie obmacywałem i zbytni się nie zbliżałem i wszystko (poza tym gościem do zakazu zdjęć) było ok.A ja się wcale nie dziwie że sprzedawcy którzy są odpowiedzialni za te samochody wyganiają ludzi z samochodów którzy nawet się nie spytali wchodzą jak do siebie ale fakt że powinni załatwić to jakoś bardziej "dyplomatycznie"
Trochę się rozpisałem , i jeszcze jedno jest to moja pierwsza wizyta w salonie a że fotograf ze mnie żaden to zdjęcia są jakie są
Gdyby ktoś chciał podejść pieszo nie ma sprawy tylko droga tam wygląda tak (tak mnie poprowadził GPS)
Wysłany: 2010-03-28, 09:55
Aparat fot.: Canon EOS 1000D
Przyznam, że całkiem przyjemne te fotki CI wyszły... Ja się chyba też tam za tydzień wybiorę, może też coś dostanę xD a tak BTW... byłeś tam może o godzinie 10:30 ? Bo zdawało mi się, że pod Porsche stała Carrera GT, ale pewny nie byłem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum